Warta

  • Seni témbok logam 3D (2)

    Seni témbok logam logam brus beuki populér, sareng seueur jalma mutuskeun ningkatkeun kamar makan, ruang tamu, sareng sajabana ku lukisan minyak logam. Anjeun bahkan henteu tiasa ngabayangkeun sabaraha hal anu keren tiasa didamel tina aluminium. Éta tiasa janten hiasan alit atanapi seni pinding ageung, anu ...
    Maca deui
  • Seni témbok logam 3D

    Aluminium mangrupikeun bahan paling populér anu dianggo dina ampir unggal hiasan karajinan bumi modéren. Aluminium ngagaduhan seueur sipat anu nyumbang kana aplikasi universal dina industri sareng hiasan bumi. Salah sahiji kagunaan anu mungkin nyaéta seni témbok logam 3D anu luar biasa, anu tiasa janten sentuhan asli ...
    Maca deui
  • Jam témbok logam bunderan tilu diménsi modéren

    Kalayan waktosna jalan, ayeuna jam sanés murni ngeunaan fungsionalitas, dimana waé, dimana waé anjeun ngahurungkeun aya telepon sélulér atanapi layar komputer anu jelas-jelas nembongkeun waktos anu akurat. Jam anu dipidangkeun dina tulisan ieu masing-masing mawa gaya anu unik pikeun jinis waktos-waktos. Jam témbok logam ieu aya ...
    Maca deui
  • Jam témbok logam anu dianggo ti pabrik bumi anu ganteng

    Jam témbok logam warna hérang sareng ngagurilap ieu henteu ngan ukur katingali ngagantung dina témbok, tapi éta ogé datar sareng sepi ogé. Upami anjeun henteu resep jam ticking anu kuat, maka ieu mangrupikeun jam anu sampurna pikeun anjeun, sabab nampilkeun 'gerakan undak-usuk sepi.' Jam sareng menit dugi ka ...
    Maca deui
  • Seni témbok logam modéren

    Naha aya témbok kosong di bumi anjeun pikeun dihias? Upami anjeun henteu saatos ngalukis kanvas atanapi galeri poto, parios hiasan témbok logam tina koleksi kuring di handap ieu. Mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun anu ngarobah tembok kosong kana rohangan gaya unik. Geulis, seni témbok logam biru lemes. Salah sahiji ...
    Maca deui
  • Gagasan Hiasan Tembok Logam

    Naha anjeun milari ideu desain karajinan témbok interior pikeun kamar khusus di bumi anjeun, skéma warna anu anjeun badé ngajajah, atanapi ngan saukur butuh inspirasi pikeun potongan patung témbok logam unik anu tiasa anjeun tambahkeun kana témbok anjeun, tulisan ngeunaan desain témbok interior ieu tips didamel kanggo anjeun ....
    Maca deui
  • Tembok Tembok Seni Tembok

    Pikeun kateguhan tiis tina aluminium dina karya seni bumi urang, urang ngagaduhan koleksi seni témbok bulat logam anu bakal aksen bumi anjeun ku cara anu énggal sareng pikaresepeun. Potongan-potongan ieu pikaresepeun, didamel ku seniman damel logam paling propésional kalayan pangalaman langkung ti 10 taun, sareng parantos coll ...
    Maca deui
  • Ngaksés Bumi Anjeun nganggo Metal Wall Decor

    Nalika milih seni témbok kanggo bumi anjeun, seni logam hiasan sering janten pilihan anu hadé. Potongan seni témbok logam urang anu saé sumping dina rupa-rupa gaya sareng poko, sareng tiasa dianggo sacara épéktip pisan pikeun nyiptakeun titik fokus dina rohangan bumi anjeun. Naha gaya hiasan anjeun lea ...
    Maca deui
  • ngalukis dina panel aluminium anu disikat

    Lukisan dina aluminium? Naha, enya! Lukisan dina panel logam, biasana tambaga, parantos dirékam sacara sajarah ti saprak Rembrandt. Tapi salami 20 taun ka pengker, seniman urang parantos ékspérimén sareng panel komposit aluminium anu disikat, anu langkung énténg sareng gaduh konstruksi anu langkung kuat anu 100% ...
    Maca deui
  • Hiasan témbok bumi logam

    Ngahias témbok anjeun mangrupikeun salah sahiji cara paling gancang pikeun nyandak sakedik seni ka bumi anjeun. Urang tiasa ngadamel hiasan témbok logam anu bakal pas pisan kana rohangan mana waé. Sempalan lukisan logam LED abstrak anu saksama didamel tiasa ngébréhkeun sakumna rohangan sareng bahkan memicu paguneman di antawis ...
    Maca deui
  • Seni témbok logam panel kembang Lotus

      Salaku seni témbok jalanna, kreasi ngalukis kembang logam 1 panel lotus ieu épéktip pisan. Panel logam biru poék, anu jangkungna 60cm jangkungna, dihias ku kembang teratai mekar murni sareng réfléksi. Aya elemen anu saé pikeunna sareng kembangna siga anu murni sareng ...
    Maca deui
  • Ngahias bumi anjeun ku Metal Wall Art

    Aya seueur cara pikeun ngahias interior bumi. Jalma anu ngahargaan kualitas panghadéna, kaanggotaan sareng solusi anu fungsina pisan sering milarian potongan unik di bumi na. Tembok seni logam nyayogikeun pernyataan gaya anu luar biasa di rohangan mana waé. Jalma-jalma daék ngagunakeun bérésan logam sareng ngalebetkeun ...
    Maca deui