Tentang Kami

hklh

Handsome Home Decor perenahna di Kota Putian, kota tepi laut di beulah kidul-wétan Cina, didirikeun taun 1998, anu khusus kana seni logam 3D karajinan. Dugi ka ayeuna, aya 4 séri sapertos kieu:
1) CHB (lukisan aluminium warna-warni)
2) HB (lukisan aluminium)
3) LH (pelepasan aluminium, anu mangrupikeun gabungan lukisan minyak sareng patung aluminium).
4) lukisan LED

Pabrik urang ngaliput 8000 méter pasagi sareng 1000 kamar méter pasagi kamar sampel. Kami lengket kana prinsip "kualitas heula, jasa heula, pamutahiran kontinyu sareng inovasi pikeun minuhan sarat konsumén.

Naon lukisan minyak logam 3D

Lukisan minyak logam 3D mangrupikeun produk anu énggal pisan, éta cet leungeun dina pelat aluminium anu disikat. Beda sareng lukisan kanvas, anu logam nganggo rasa logam anu kuat sareng pangaruh réfléksi 3D anu euyeub dina lampu, khusus anu hadé pikeun bumi interior, hotél, kantor sareng sajabina dina hiasan.

Permukaan aluminium parantos digosok waktos saatos waktos sateuacan ngalukis. Urat anu éndah dina papan aluminium kedah digosok sababaraha kali supados katingali lemah lembut sareng hirup.

Lukisan papan aluminium mangrupikeun desain anyar sareng produk diperpanjang tina lukisan aluminium.

Papan aluminium anu digosok sateuacan cet tangan dina papan, sareng tutup lapisan anu jelas pikeun ngajantenkeun lukisan ngagurilap sareng sampurna.

Kira-kira 30 desain anyar bakal dimekarkeun unggal bulan sareng sadayana dilebetkeun di kamar sampel, anu ngalangkungan 1000 méter pasagi. Anjeun wilujeng sumping neng kami.

SENI HANDSOME ngahadiran CANTON FAIR sareng sababaraha Pameran Perabotan Internasional sanés unggal taun, ngapopulerkeun mérek sareng produk di panjuru dunya.

Ku usaha anu teu diémutan, SENI GANDA ayeuna parantos kéngingkeun kiridit anu dipercaya sareng reputasi anu hadé di antara para nasabah kalayan kompetisi anu langkung saé. Wilujeng ngagedekeun bisnis ku kami di tangan!

 

Gaya Ruang Sampel

Canton acara adil

adgnhg

gadg