Tentang Kami

Handsome Home Decor perenahna di Kota Putian, kota tepi laut di beulah kidul-wétan Cina, didirikeun taun 1998, anu khusus kana seni logam 3D karajinan.

Diajar deui

Bérita paling énggal

  • Our Best-Selling Wall Art

    Seni Tembok Anu Paling Jual Kami

    Lukisan minyak logam 3D Calla lily, bentukna saleresna khusus sareng unik pikeun hiasan témbok, ukuran khusus didukung dumasar kana dimensi témbok anjeun. Potongan ieu ngagaduhan campuran emas héjo anu hadé ...

    Maca deui >
  • Something really special decor

    Hal anu leres-leres hiasan

    Sababaraha urang resep pisan ngahias imahna nyalira ku desain khusus & unik, janten kumaha lukisan logam koi bunderan ieu? Katingalina mirip keramik nalika lampu hurung ti jero. Henteu dina ...

    Maca deui >
  • Overview of our company

    Tinjauan perusahaan urang

    Tinjauan perusahaan urang Kami SENI GAMPANG didirikan taun 1998, khusus pikeun karajinan. Kaasup Lukisan Hiasan, Lukisan Logam sareng Lukisan Aluminium pikeun hiasan témbok di bumi, kantor, ...

    Maca deui >