Rreth Nesh

hklh

Dekori i Bukur i Shtëpisë është i vendosur në Putian City, qyteti bregdet në juglindje të Kinës, themeluar në vitin 1998, të cilët specializohen në arte metalike 3D të prodhuara me dorë. Deri tani, ka 4 seri si më poshtë:
1) CHB (pikturë shumëngjyrëshe alumini)
2) HB (pikturë alumini)
3) LH (alumini relievo, i cili është kombinim i pikturës me vaj dhe skulpturës së aluminit).
4) pikturë LED

Fabrika jonë mbulon 8000 metra katrorë dhe 1000 metra katrorë dhomë mostre. Ne i përmbahemi parimit të "cilësisë së parë, së pari shërbimit, përmirësimit të vazhdueshëm dhe inovacionit për të përmbushur kërkesat e klientëve.

Çfarë është piktura 3D në vaj metalike

Piktura e vajit metalik 3D është një produkt shumë i ri, është bojë dore në pllakë alumini të krehur. Ndryshe nga pikturat në kanavacë, ato metalike janë me sens të fortë metalik dhe efekt të pasur reflektimi 3D në drita, posaçërisht të shkëlqyera për shtëpinë e brendshme, hotelin, zyrën etj. në dekor.

Sipërfaqja e aluminit është lustruar kohë pas kohe para pikturës. Venat e bukura në bordin e aluminit duhet të lustrohen shumë herë për t'i bërë ato të duken të buta dhe të gjalla.

Piktura e bordit të aluminit është modeli i ri dhe produkti i zgjeruar nga piktura e aluminit.

Pllaka alumini e lëmuar para se të pikturohet në dërrasë, dhe të mbulojë veshjen e pastër për ta bërë pikturën vezulluese dhe perfekte.

Rreth 30 projekte të reja do të zhvillohen çdo muaj dhe të gjitha do të vendosen në dhomën e mostrës, e cila mbulon 1000 metra katrorë. Jeni të mirëpritur të na bëni një vizitë.

ARTET E DOR HZUAR marrin pjesë në Panairin e Kantonit dhe disa Panaire të tjera Ndërkombëtare të Mobiljeve çdo vit, duke popullarizuar markën dhe produktet në të gjithë botën.

Me një përpjekje të pandërprerë, ARTET E DORZUAR tani ka fituar një kredi të besueshme dhe reputacion të shkëlqyeshëm midis klientëve tanë me një konkurrencë më të mirë. Mirë se vini për të zgjeruar biznesin me ne dorë për dore!

 

Stili i dhomës së mostrës

Shfaqje e drejtë e kantonit

adgnhg

gadg