Rreth Nesh

Dekori i Bukur i Shtëpisë është i vendosur në Putian City, qyteti bregdet në juglindje të Kinës, themeluar në vitin 1998, të cilët specializohen në arte metalike 3D të bëra me dorë.

Mëso më shumë

Lajmet e fundit

 • Our Best-Selling Wall Art

  Arti ynë më i shitur në mur

  Pikturë vaji metalike Calla zambak 3D, me të vërtetë formë e veçantë dhe unike për dekorimin e murit, madhësia e personalizuar mbështetet bazuar në dimensionin tuaj të murit. Kjo pjesë ka një përzierje të shkëlqyeshme të arit të gjelbër të gjallë dhe një ...

  Lexo më shumë >>
 • Something really special decor

  Diçka me të vërtetë dekor i veçantë

  Disa njerëz me të vërtetë u pëlqen të zbukurojnë shtëpinë e tyre me disa dizajne të veçanta dhe unike, kështu që si të flitet për këtë pikturë rrethore metalike koi? Duket tamam si qeramike kur dritat ndizen nga brenda. Jo më ...

  Lexo më shumë >>
 • Overview of our company

  Përmbledhje e kompanisë sonë

  Përmbledhje e kompanisë sonë Ne ARTIT DORANDZUAR u krijua në 1998, e specializuar në artizanat. Përfshirë Pikturën e Dekorimit, Pikturën e Metalit dhe Pikturën e Aluminit për dekorimin e mureve në shtëpi, zyra, ...

  Lexo më shumë >>