За нас

hklh

Згодниот домашен декор се наоѓа во градот Путијан, град на море на југоисток од Кина, основан во 1998 година, кои се специјализирани за рачно изработени 3Д метални уметности. Досега има 4 серии како што следува:
1) CHB (шарена алуминиумска слика)
2) HB (алуминиумска слика)
3) LH (алуминиумско релиево, што е комбинација на маслена слика и алуминиумска скулптура).
4) ЛЕР сликарство

Нашата фабрика опфаќа 8000 квадратни метри и 1000 квадратни метри просторија за примероци. Ние се држиме до принципот на „прво квалитет, прво услуга, постојано подобрување и иновативност за да ги исполниме барањата на клиентите.

Што е 3Д метално сликарство во масло

3Д металната маслена слика е многу нов производ, тоа е рачна боја на четкана алуминиумска плоча. Различни од платно, металните се со силно метално чувство и богат ефект на 3Д рефлексија на светла, специјално одлични за внатрешни работи во домот, хотелот, канцеларијата и сл. на декор.

Алуминиумската површина е полирана од време на време пред да се наслика. Убавите вени на алуминиумската табла треба да се полираат многу пати за да изгледаат пријатно и живо.

Сликањето од алуминиумска табла е нов дизајн и продолжен производ од алуминиумско сликарство.

Полирана алуминиумска табла пред рачна боја на таблата и покријте ја чистата обвивка за да го направите сликањето блескаво и совршено.

Околу 30 нови дизајни ќе се развиваат секој месец и сите ќе бидат ставени во просторијата за примероци, што зафаќа 1000 квадратни метри. Вие сте добредојдени да не посетите.

РАКОВНИ УМЕТНИЦИ присуствуваат на САЕМОТ КАНТОН и некои други меѓународни саеми за мебел секоја година, популаризирајќи ги брендот и производите низ целиот свет.

Со непрекинат напор, РАКОМЕТНИТЕ Уметности сега освоија сигурен кредит и одлична репутација кај нашите клиенти со подобра конкуренција. Добредојдовте да го проширите бизнисот со нас рака под рака!

 

Стил на просторијата за примерок

Саемска кантонска претстава

adgnhg

gadg