Babagan Kita

hklh

Dekorasi Rumah Gandha mapan ing Kutha Putian, kutha pantai ing sisih kidul-wetan China, didegake ing taun 1998, sing duwe spesialisasi seni logam 3D kerajinan tangan. Nganti saiki, ana 4 seri kaya ing ngisor iki:
1) CHB (lukisan aluminium warna-warni)
2) HB (lukisan aluminium)
3) LH (relief aluminium, yaiku kombinasi lukisan minyak lan patung aluminium).
4) Lukisan LED

Pabrik kita nutupi kamar conto 8000 meter persegi lan 1000 meter persegi. Kita tetep karo prinsip "kualitas dhisik, layanan dhisik, dandan terus lan inovasi kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.

Apa lukisan minyak logam 3D?

Lukisan minyak logam 3D minangka produk anyar, yaiku cat tangan ing piring aluminium sing disikat. Beda karo lukisan kanvas, lukisan logam kanthi metalik logam sing kuat lan efek refleksi 3D sing akeh ing lampu, khusus kanggo omah interior, hotel, kantor lan liya-liyane ing riasan.

Lumahing aluminium wis dipoles sawayah-wayah sadurunge dilukis. Urat sing apik ing papan aluminium kudu diolesi kaping pirang-pirang supaya katon lincak lan urip.

Lukisan papan aluminium minangka desain anyar lan produk lengkap saka lukisan aluminium.

Papan aluminium sing wis polesan sadurunge dicet tangan ing papan, lan tutup lapisan sing bening supaya lukisan bisa sumunar lan sampurna.

Udakara 30 desain anyar bakal digawe saben wulan lan kabeh dilebokake ing ruangan conto, sing jembaré 1000 meter persegi. Sampeyan bisa riko.

ARTS HANDSOME rawuh ing CANTON FAIR lan sawetara Pameran Perabot Internasional liyane saben taun, kanthi misuwurake merek lan produk ing saindenging jagad.

Kanthi usaha tanpa wates, ARTS HANDSOME saiki wis entuk kredit sing bisa dipercaya lan reputasi apik ing antarane para pelanggan kanthi kompetisi sing luwih apik. Sugeng rawuh kanggo nggedhekake bisnis kanthi bebarengan!

 

Gaya Sampel

Pameran pameran Canton

adgnhg

gadg