Babagan Kita

Dekorasi Rumah Gandha mapan ing Kutha Putian, kutha pantai ing sisih kidul-wetan China, didegake ing taun 1998, sing duwe spesialisasi seni logam 3D gaweyan.

Sinau Luwih Luwih

Warta Paling Anyar

  • Our Best-Selling Wall Art

    Seni Wall Paling laris

    Lukisan minyak logam 3D Calla lily, bentuk khusus lan unik kanggo dekorasi tembok, ukuran khusus didhukung adhedhasar dimensi tembok sampeyan. Piece iki nduweni campuran emas ijo sing ...

    Waca liyane >
  • Something really special decor

    Soko dekorasi sing istimewa

    Sawetara wong seneng dekorasi omah dhewe kanthi desain khusus & unik, dadi kepiye babagan lukisan logam koi bunder iki? Katon kaya keramik nalika lampu mati saka njero. Ora ing ...

    Waca liyane >
  • Overview of our company

    Ringkesan perusahaan kita

    Ringkesan perusahaan kita KANGGO GAMPANG ARTS didegaké ing taun 1998, khusus kanggo kerajinan tangan. Kalebu Lukisan Dekorasi, Lukisan Logam lan Lukisan Aluminium kanggo dekorasi tembok ing omah, kantor, ...

    Waca liyane >